Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Waar de jongens van de mannen worden gescheiden, of was het andersom?

Afgelopen zaterdag is de 2de wintercross verreden onder goede omstandigheden. De routebouwers hadden er weer een mooi werkje van gemaakt waar zowel de jeugd als de volwassenen de tanden in konden zetten.

Bij de jeugd heeft Jorn stuivertje gewisseld met Tycho, die de vorige keer eerste werd, en pakte Jens een mooie 3de plek. In het algemene klassement gaan Jorn en Tycho nu gelijk op, maar met de hete adem van Sietse P. in hun nek.

Bij de heren deze keer ook een nieuwe winnaar. Rick ging als vanouds tekeer en veroverde de eerste plaats. Niek, die naar eigen zeggen een beetje ziek was geweest, moest genoegen nemen met een tweede plek. Maar zijn eerste plek in het algemeen klassement 40- is nog onbetwist. Derde plek ging wederom naar Erwin. Daarmee heeft hij de meeste punten in het algemene klassement 50-. 
Vermeldenswaardig zijn ook de prestaties van Bjerne en Eric, de respectievelijk 3de en 4de werden overall. Bjerne (jeugd) draait daarmee volwaardig en verdienstelijk mee met de snelle heren. En Eric die weinig had getraind liet zich als 55-pluser van zijn sterkste kant zien. Hij moet echter met 1 puntje verschil in het 55+ klassement Gerrit voor zich dulden.

Zaterdag 30 december is de 3de wintercross, a.k.a. de oliebollencross. We verwachten dan een massale opkomst!

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980