Jeugdgroep mountainbiken

Houd je van crossen door de bossen? En wil je graag beter leren mountainbiken? Kom dan meetrainen met de jeugdgroep mountainbiken op de ijsbaan in Lochem. Het enige wat je nodig hebt is een helm en een fiets (mountainbike of crossfiets). Als je wat groter bent kun je eventueel een mountainbike lenen (formaat volwassen). We richten ons in de trainingen op coördinatie, techniek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en vooral plezier!

Wanneer:
Woensdag 15.00-16.30 (hele jaar, m.u.v. kerst- en zomervakantie)
Vrijdag 18.30 -19.30 (van april t/m september, m.u.v. zomervakantie)

Waar: 
De ijsbaan in Lochem (Elzelaan). We gaan ook geregeld buiten de baan trainen. 

Zin om een keer mee te trainen en ouder dan 5 jaar, kom langs of meld je aan via de mail jeugdmtbclinic@gmail.com en je traint geheel vrijblijvend een maand lang kosteloos mee als aspirant lid.

Trainers:
Onze trainers op woensdag zijn Jan Broekhof, Bert Bobbink, en Merel Broekhof.
Onze trainers op vrijdag zijn Hans Ruesink, Niek Versteege, Gerrit Hendrik Wansink, Dennis Leidelmeier en Xander Millen.

Wintercross competitie
In de wintermaanden kun je als jeugdlid ook mee doen aan de wintercrossjes. Op 4 zaterdagen verspreid door de winter strijden we om het eindklassement. Je fiets als jeugdlid in 10 min zo vaak mogelijk het voorafuitgezette parcours. We sluiten af bij de ijsbaan met koffie of warme chocomel. Erg leuk om je zelf te testen of een keer uit te proberen hoe het is om een wedstrijdje te fietsen. 

Lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt € 55,= per kalender jaar. Je bent dan gelijk verzekerd. Welkom!

Kledingbank
Eén woensdag per 3 maanden is er na de training gelegenheid tot het ruilen van kleding. Hester Pasman (06-21394447) en Inge Sturris (06-46420850) beheren de kledingbank. Zij staan ook in nauw contact met de beheerder van de voorraad nieuwe kleding, Bert Nijkamp.

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980