Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Jeugd

Houd je van crossen door de bossen? En wil je graag beter leren mountainbiken? Kom dan meetrainen met de jeugdgroep mountainbiken op de ijsbaan in Lochem. Het enige wat je nodig hebt is een helm en een fiets (mountainbike of crossfiets). Als je wat groter bent kun je eventueel een mountainbike lenen (formaat volwassen). We richten ons in de trainingen op coördinatie, techniek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en vooral plezier!

Wanneer
Woensdag 15.00-16.30 (hele jaar, met een pauze in de kerst- en zomervakantie)
Vrijdag 18.30 -19.30 (van april t/m september, met een pauze in de zomervakantie)
Kijk op de [kalender jeugd] pagina voor het overzicht aan alle jeugdactiviteiten.

Waar 
De ijsbaan in Lochem (Elzelaan). Maar we trainen ook geregeld buiten de baan in het bos. 
Zin om een keer mee te trainen en ouder dan 6 jaar, meld je aan via de mail jeugd@depaaschberg.nl en je doet geheel vrijblijvend vier keer gratis mee als aspirant lid.

Let op: Als de ijsbaan open is dan gaan de trainingen op woensdag niet door.

Trainers
Onze trainers op woensdag zijn Jan Broekhof en Mathijs de Vries, bijgestaan door Frank Huijstee, Henk Bergsma en Karola Zwilling.
Onze trainer op vrijdag is Dennis Leidelmeier, bijgestaan door verschillende begeleiders.


Jeugdcoördinator

Onze jeugcoördinator is Karola Zwilling, zij wordt ondersteund vanuit het bestuur door Joost Troost, Johan Nengerman en Marc van Barneveld. Zij werken aan het begeleiden en structureren van onze jeugdafdeling. Mocht je zitten met vragen of suggesties, kun je contact opnemen met via: jeugd@depaaschberg.nl 

Wintercross competitie

In de wintermaanden kun je als jeugdlid ook mee doen aan de wintercrossjes. Op 4 zaterdagen verspreid over de winter organiseren we een crosscompetitie. Je fietst dan in 10 min zo vaak mogelijk een speciaal uitgezet crossparcours. We sluiten daarna gezellig af bij de ijsbaan met koffie of warme chocomel. Erg leuk om je zelf te testen of een keer uit te proberen hoe het is om een wedstrijdje te fietsen.

GOW competitie
Een aantal jeugdleden rijdt ook al meer in de Gewestelijke crosscompetitie die in het winterseizoen in de regio gehouden wordt. Bij onze trainers kun je meer te weten komen over deze competitie. 


Lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt € 63,= per kalender jaar. Je bent dan gelijk verzekerd. Welkom!

Kleding
Wij houden een basisvoorraad aan van jeugdkleding: van elke maat een complete set.
Deze voorraad is bedoeld om te passen en om nieuwe leden sneller van een setje kleding te kunnen voorzien.
Onze kledingbeheerder is Bert Nijkamp: bert.nijkamp@hotmailcom.

Heb je al een set kleding, maar heb je een grotere maat nodig? Dan kun je direct bestellen via deze link: Goossens.
Op deze site zie je de button "Paaschberg Teamkleding Bestellen". Via deze button word je doorgelinkt naar de site van Bioracer, daar kun je je kleding bestellen en betalen. Op de site van Bioracer zie je onder de button "Info" wanneer de bestelronde sluit en wanneer de kleding wordt geleverd bij Goossens in Borculo.