Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Paaschbergs Mooiste 2024

Hallo, heb jij je al aangemeld/ingeschreven voor De Klinkerklassieker in de Achterhoek en Twente?!!

Zondag 24 maart wordt hij weer verreden. Paaschbergs Mooiste. De klinkerklassieker door het noorden van de Achterhoek en zuiden van Twente.
Met een knipoog naar zijn grote broer Vlaanderens Mooiste, kun je "dokkeren" over typische landweggetjes door het coulissenlandschap van deze streek.
Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 65,85 en 115 km. Deze routes hebben resp. 30,20 en 16 klinkerstroken.
De route is volledig gepijld en de lengte en zwaarte van elk klinkerstrook wordt aan het begin van elke strook aangegeven. De gpx is 7 dagen vanaf 18 maart te downwloaden via Fietsport.nl

De tocht is (bijna) volledig verzorgd. Onderweg zijn er 2 pauzepunten voor de 85 en 115 route en is er 1 pauzepunt voor de 65 route. Hier kun je genieten van koffie met appelgebak en andere versnaperingen.
Na afloop kun je een lekker biertje of iets anders drinken bij het startpunt. Dit is allemaal bij het inschrijfgeld inbegrepen. Alleen de koffie vooraf is niet gratis.

Schrijf je snel in via Fietsport.nl (https://www.fietssport.nl/inschrijven/55194/paaschbergs-mooiste-2024). Bij voorinschrijving krijg je een aantrekkelijke korting.

Tot zondag 24 maart!