Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Eindejaarsverkoop en WielerCafe Goossens Borculo

Beste Wielerliefhebbers,

Zoals eerder meegedeeld heeft Goossens Borculo ook dit jaar weer een leuke Eindejaarsverkoop georganiseerd!
Met erg leuke kortingen en acties gedurende de gehele Eindejaarsverkoop. Op onze website vind je de acties en openingstijden. 

We trappen de Eindejaarsverkoop af met een gezellige pastaparty speciaal voor onze klanten met een klantenkaart, dus ook voor jullie!
De pastaparty is op woensdag 18 december vanaf 18.00 uur. Wij zorgen voor heerlijke pasta's en naast de acties ook nog eens 20% korting* op ons gehele assortiment! 

Als leuk hoogtepunt deze periode is er een interessant Wielerforum op 27 december in het Goossens Wielercafé, gewoon aan de Korenbree 24.
Samen met José De Cauwer, Bobbie Traksel, Loes Gunnewijk en Arjan Jagt gaat het een interessante avond worden waarin het publiek ook zeker word betrokken!
Een gezellige wieleravond waar we met een (Kwaremont) biertje in de hand allerlei fietsgerelateerde onderwerpen gaan bespreken!
Kijk voor de vrijblijvende aanmelding van het forum en alle informatie over de Eindejaarsverkoop op www.goossensborculo.nl


*De korting geldt op niet afgeprijsde artikelen die op voorraad zijn. Mocht 20% voor jou voordeliger uitpakken dan de actie die al staat, telt natuurlijk de 20% korting. 

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980