Rabobank Clubsupport

De Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek organiseert jaarlijks een actie om verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen. Deze keer onder de naam Rabo ClubSupport 2020.
L.W.C. De Paaschberg doet opnieuw aan deze actie mee.

Leden van de bank ontvangen vóór de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. (Rekeninghouders die geen lid van de Rabobank zijn, kunnen niet mee stemmen).

Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht. De waarde van een stem wordt achteraf bepaald. Rabobank Noord-en Oost-Achterhoek stelt €400.000,-beschikbaar; dit bedrag wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. In 2019 bracht een stem ongeveer € 5 op en heeft De Paaschberg een bedrag van € 467 ontvangen.

Deze week worden de stembiljetten verzonden naar de leden van de bank. Er kan gestemd worden van 5 tot en met 25 oktober 2020. U kunt ons vinden onder L.W.C. De Paaschberg.

 

Vraag buren, kennissen en/of familie die lid zijn van de Rabobank om ons 2 stemmen te geven.

 

Net als vorig jaar doet de voetbalvereniging Sportclub Lochem, ook mee met deze actie van de Rabobank en roept haar leden op om naast de eigen vereniging ook L.W.C. De Paaschberg te ondersteunen. We roepen jullie daarom op om tevens Sportclub Lochem te ondersteunen bij deze actie.

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980