Wintertraining

Voor cyclocross, gravelbike en MTB

Heb jij een Cyclocrosser, gravelbike of een MTB en wil je je conditie graag op pijl houden in de winter dan is dit misschien wat voor jou. Vanaf 1 oktober 2017 beginnen we weer met de wintertrainingen. 

Dinsdagavond. Elke dinsdagavond wordt er van 19:00 tot circa 20:30 getraind op het verlichte parcours bij de IJsbaan aan de Elzelaan. We beginnen met circa 30 min gezamenlijke techniektraining waarin diverse oefeningen worden gedaan. Daarna kan er nog 45 a 60 min vrij worden getraind.
Tijdens het vrij trainen wordt er gereden over een vaste route, deze route dient ten aller tijde te worden opgevolgd om de veiligheid te waarborgen. Het doel van deze trainingen is het bijschaven van je techniek en verbeteren van je conditie. 

Donderdagavond. Op de donderdagen vertrekken we om 19:00 vanaf Bousema voor een "Lampjesrit" over de openbare weg. Het doel hiervan is een gezamenlijke duurtraining voor ieder niveau. Ook hier wordt gereden met de MTB of Cyclocrosser, dus zal het tempo niet heel hoog liggen. Zorg voor goede verlichting! 

Voor meer informatie:
Rick Seele: Rickseele@hotmail.com
Niek Versteege: niekversteege@gmail.com

nieuws en mededelingen

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980