Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Woensdag 23 augustus Clubtijdrit Markelo

Na het succes van de clubtijdrit op de Holterberg in juni, wordt na enkele jaren van afwezigheid aanstaande woensdag 23 augustus ook de clubtijdrit naar Markelo weer gereden. Op deze avond vervallen de reguliere woensdagavondtrainingen voor de dames, B en A groep. Deelname aan deze clubtijdrit staat voor ieder Paaschberg-lid open waardoor er gestreden zal worden in verschillende categoriëen: Veteranen, Dames, B en A groep.
Maar deze rit over circa 15km tegen de klok is voornamelijk een strijd tegen je zelf. Hoe sterk ben jij mentaal om het maximale uit je zelf te halen en ondanks dat het “pijn” doet toch hard te blijven rijden?

Door het vele grind rond Exel wordt de tijdrit gereden op een deels gewijzigd parcours. Dat volledig bestaat uit openbare wegen waarop ook ander verkeer aanwezig kan zijn. In enkele bochten op het parcours zijn begeleiders aanwezig die de renners en het overige verkeer voor zover mogelijk attenderen op mogelijk riskante situaties. Deze begeleiders zijn nadrukkelijk geen verkeersregelaars. Iedere deelnemer aan de tijdrit is zelf verantwoordelijk voor zijn gedrag op de weg en dient de normale verkeersregels in acht te nemen. Het gezamenlijke vertrek naar de start/finish van de tijdrit staat gepland op 18:30u vanaf sportcentrum de Beemd. Komt allen en laten wij ook van deze clubactiviteit een leuk en gezamenlijk wielerfeest maken.

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980