Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Wedstrijden

Informatie over en van onze wedstrijdrijders

Eind September ging het veldseizoen van start, ook dit jaar weer een mooie line up van Paaschberg renners. 

Tijmen Kamphuis, rijdend in "Cyclingteam the Bikestore", komt uit op nationaal niveau in de klasse Masters 40+. Vanaf eind September reed hij elk weekend ergens in den lande een wedstrijd met als hoogtepunten een 8ste plek in Wierden en een 7de plek in Norg.

Op 13 januari rijdt Tijmen het Nederlands kampioenschap in Surhuisterveen waar hij voor een top 15 klassering gaat.

In de GOW competitie zijn de Paaschbergers ook goed onderweg. De GOW competitie is lekker laagdrempelig, je koopt een rugnummer voor 20 euro en je kunt 11 wedstrijden rijden verdeeld over Gelderland en Overijssel.

Niek Versteege, Wiebren Wolthuis en Rick Seele komen uit in de klasse Elite / Belofte / Amateurs. De competitie is inmiddels 9 wedstrijden oud en nog 2 te gaan. Ook hier halen de mannen mooie resultaten. Niek werd 9de in Kampen. Rick reed de laatste 2 wedstrijden op het podium met 2 keer een 3de plek. 

Het mooie aan deze klasse is dat iedereen mee kan doen, zo doen er regelmatig profs mee van o.a. Katuscha en Lotto NL Jumbo.

Dit onderstreept nog maar eens de mooie resultaten behaald door onze mannen.

Bij de nieuwelingen is Bjerne Ruesink ook goed onderweg en leert elke wedstrijd weer bij. In de jeugd categorieën kwamen Noor Ruesink en Jens Tabak 2 keer in actie. 

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980