vooraankondiging Algemene Ledenvergadering

De volgende Algemene Ledenvergadering zal gehouden worden op vrijdag 13 maart 2020.
Locatie: De kantine van Sportclub Lochem, Elzelaan 3 te Lochem. Aanvang 19.30 uur.
O.a. zullen aan de orde komen: terugblik op het afgelopen jaar, bestuurswisseling en kledingkeuze.
Aangaande kledingkeuze zal geschetst worden wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat daarvan globaal de financiële consequenties zijn.
Het bestuur inventariseert vervolgens de kledingwensen onder de aanwezigen. Zet deze datum dus alvast in uw agenda en komt allen.

Na de pauze hebben we een zeer aansprekende spreker: Bas Steman

Zijn roman ‘Morgan, een liefde’ (2018) beleeft een zevende druk en verschijnt deze zomer in een Engelse vertaling. Vijf jaar daarvoor debuteerde hij met zijn wielerroman ‘De Aankomst’, over een man die ooit de Tour de France had willen winnen, maar nu op zijn veertigste voor het eerst sinds jaren zich weer waagt in een masterkoers; de Ronde van Exel. Een roman over dromen die nooit uitgekomen zijn, vol passie voor het wielrennen, met een lach en een traan.

In januari stond Steman nog in een uitverkochte Lochemse schouwburg te vertellen over zijn liefde voor de muziek van Leonard Cohen. Hij is op Omroep Gelderland te zien als Ridder van Gelre. Op 13 maart komt hij opnieuw naar Lochem, dit keer om ons te delen in zijn passie voor de wielersport en zijn grootste mislukking: van Beoogd Tourwinnaar tot toerder.

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980