Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Uitslag Oliebollencross 2022 op de IJsbaan

Vandaag was de warmste Oudjaarsdag ooit gemeten en volgens ons ook de natste, in ieder geval op onze ijsbaan. Vooral het begin van de ochtend leek het meer op een regendouche dan een regenbui. Zou er uberhaupt wel iemand komen vandaag? Maar jawel hoor! 5 dappere jongens en 1 meisje stapten om 9 uur op de fiets om te verkennen. Aangezien het vooral nat in plaats van warmrijden was, gingen we om 9:15 uur al van start. Gelukkig stond er na afloop een welverdiende warme chocolademelk klaar en een oliebol ging er nu ook wel in, want hard werken dat was het zeker met al die modder!

Om 10:00 uur was de ergste regen voorbij dus de volwassenen en 2 jeugdleden hoefden 'alleen maar' door de enkeldiepe modder te ploegen. Het verzoek om de laatste ronde kwam dus ook al vroegtijdig. Daar werd natuurlijk geen gehoor aan gegeven zeker niet nadat onze jongste leden tot de laatste minuut alles hadden gegeven!

Al met al was het weer een geweldige cross, eentje die vooral achteraf het mooist is en goed is voor de epische verhalen. Fijne jaarwisseling allemaal! Nu welverdiend op de bank en misschien een klein dutje zodat je 0:00 uur niet mist.Jeugd 12-

Jeugd 18- (samen gestart met volwassenen)

Volwassenen

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980