Extra trainingen jeugd 12 jaar en ouder

Beste Ouders,

Als vereniging willen we voor de 'oudere' jeugd in de winterperiode ook wat aanbieden. We kregen hiervoor van verschillende kanten aanvragen. Tevens vonden wij de afsluiting van het seizoen op zaterdag 19 september erg geslaagd.

Wat gaan we doen? Elke tweede zaterdag (behalve in oktober,zie verder op) van de maand om 13.00 uur gaan we een activiteit voor de jeugd van 12 jaar en ouder organiseren.

Wie kunnen er mee? Natuurlijk alle jeugdleden van 12 jaar en ouder, met MTB of crossfiets (MTB heeft de voorkeur). Vriendinnetjes en/of vrienden (12 jaar of ouder) zijn ook welkom mits in bezit van een MTB, helm en een redelijke basis conditie. De eerste keer kan er geen gebruik gemaakt worden van een leenfiets of leenhelm. Een beperkt aantal ouders kunnen ook aansluiten.

Wat gaan we de eerste keer doen? We gaan een wat langere tocht maken in de omgeving van Lochem met een pauze ergens onderweg in een restaurant oid (consumptie komt voor rekening van de vereniging). De planning is dat we voor 16.00 uur weer terug zijn bij het vetrekpunt. Er wordt rekening gehouden met het niveau van de verschillende kinderen.

Van waar vertrekken we? Dat is nog niet bepaald. Als je je aanmeldt, dan krijg je ook te horen vanwaar we vertrekken.

Wat gaan we de andere keren doen? Dat gaan we later nog bepalen, ook aan de hand van de ervaringen van de eerste tocht en wat de kinderen zouden willen.

De eerste keer (17 oktober) is al vrij snel, namelijk komende zaterdag. Geef je op, zodat we een versnapering voor onderweg kunnen regelen.

We houden ons natuurlijk aan de Corona maatregelen!

Hoe kun je aanmelden voor deze eerste training? Stuur een email naar Mathijs Voor vragen kun je natuurlijk ook wenden tot Mathijs of Joost.

Met vriendelijke groet,

Jeugdtrainers LWC de Paaschberg

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980