MTB routes prachtig succes_ laten we dit zo houden!!

Zoals de meesten wellicht wel weten zijn een groot aantal vrijwilligers wekelijks druk om de MTB-routes, van Stichting MTB Achterhoek, te onderhouden en met het nodige succes. Veel van deze vrijwilligers zijn ook Paaschbergleden.
De route over de Lochemseberg staat vaak hoog en al diverse malen op 1 in het landelijk klassement. https://www.mtbroutes.nl/

Onlangs stond er een mooi artikel in de Berkelbode over de MTB-routes in de Achterhoek. https://www.berkelbode.nl/reader/27791#p=14

Het laatste nieuws over de ATB-routes is te volgen op: https://www.facebook.com/mtbachterhoek/
Aanmelding als vrijwilliger kan via: mtbachterhoek@outlook.com

 
Laten we met zijn allen er voor zorgen dat deze investeringen van vrijwilligers niet voor niets zijn en dat ook andere gebruikers van de openbare ruimte zich niet storen aan het gebruik van deze ruimte door de MTB'ers.
Onlangs kwam er namelijk een klacht binnen van een groep wandelaars die frequent overlast ondervinden van ook Paaschbergleden die op de MTB buiten de daarvoor bestemde paden rijden en roepen naar wandelaars die niet snel genoeg opzij zouden gaan. 

Het bestuur van LWC de Paaschberg roept een ieder op om zich ook tijdens het sporten correct te gedragen en respect te tonen voor andere gebruikers van de openbare ruimte en voor de natuur.


L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980