Kijk hier voor 40 jaar geschiedenis van de Paaschberg

Aanscherping coronamaatregelen

Beste leden,


Door de aangescherpte coronamaatregelen kan de GOW (de cross-competitie van de Gezamenlijke Oostelijke Wielerverenigingen) dit jaar in Lochem jammer genoeg niet doorgaan.

Tevens hebben deze maatregelen gevolgen voor het rijden in groepen. Wij verzoeken jullie hier uitdrukkelijk rekening mee te houden.

Fietsen in een groep, bijvoorbeeld tijdens de clubrit, mag sinds 14 oktober alleen als je in kleine groepjes van maximaal 4 personen rijdt. Daarnaast moet je ook nog steeds 1,5 meter afstand houden tot elkaar en andere weggebruikers. Fiets daarom verantwoordelijk: houd je aan de maatregelen en houd rekening met elkaar en je medeweggebruikers.


De maatregelen gelden vanaf 14 oktober, voor een periode van in ieder geval 4 weken. Ook bij het verzamelen en bij pech onderweg is de maximale groepsgrootte 4 personen en de onderlinge afstand minimaal 1,5 meter.
Bespreek de route vooraf met elkaar.Ga met mensen van gelijke sterkte op pad.Zorg dat je een bel op je fiets hebt en communiceer zoveel mogelijk in gebaren en roep zo min mogelijk.

Blijf gezond en blijf dus wel in beweging.: )


Vriendelijke en sportieve groeten
Bestuur LWC de Paaschberg
 

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980