Fietskleding van de Paaschberg

De Paaschberg heeft een eigen clubtenue. Al sinds 1980 rijden we in het blauw met geel, in vroeger tijden uitgevoerd in vermaard bolletjesmotief. Vandaag de dag nog steeds zeer herkenbaar. Overal op deze website zie je foto's van deze outfit. Deze kleding is te bestellen via de website van Goossens.

 
Bijbestellen van kleding
Op de site van Goossens zie je de button "Paaschberg Teamkleding Bestellen". Via deze button word je doorgelinkt naar de site van Bioracer, daar kun je je kleding bestellen en betalen. Op de site van Bioracer zie je onder de button "Info" wanneer de bestelronde sluit en wanneer de kleding wordt geleverd bij Goossens in Borculo.
 
Procedure voor nieuwe leden
Wij houden een basisvoorraad kleding aan met als doel om nieuwe leden de mogelijkheid te bieden om de juiste maat te kiezen en om daarna vlot aan een startset kleding te komen.
Ben je een nieuw lid of heb je al kleding maar je wil je nog eens voor de zekerheid passen?
Dan kun je contact opnemen met Bert Nijkamp, bert.nijkamp@hotmail.com

Tijdens de ALV van 9-7-2020 werd gevraagd om een actueel overzicht van de eigen voorraad clubkleding. Zie overzicht hiernaast. Betrefffende kleding is via Bert Nijkamp te verkrijgen. Dus wanneer u snel in nieuwe outfit wilt rijden, kijk in de lijst of uw maat erbij zit en neem contact op met Bert Nijkamp (ook voor vragen over deze kleding).

L.W.C. de Paaschberg opgericht december 1980